Sezamowo – kokosowo – amarantusowe serduszka

 

Muszę Wam powiedzieć , że jak w piątek przyniosłam je do biura, zniknęły w dwie minuty, a były tylko 4 osoby;) Smakują jak kokosowe sezamki. Są chrupiące, ale nie twarde.
Proporcjami można eksperymentować i zrobić pod swoje makro.
Jak dla mnie hit:)

UPDATE: następnego dnia są twardsze 🙂 co jest w sumie fajne:)

img_2104 img_2105 img_2098 img_2100

 

Przepis poniżej:) Jak zwykle banalny:)

fullsizerender-jpgmkl

6 odpowiedzi na “Sezamowo – kokosowo – amarantusowe serduszka

  1. Agnieszka Dąbrowska napisał(a):

    Mmmm. Pycha! Musze zrobic:)

  2. jablka-z-cynamonem napisał(a):

    Muszą być pyszne!

  3. Fitness is a lifestyle napisał(a):

    Ile dodać słodzika? Chodzi mi o stewie lub ksylitol 🙂 Super pomysł z dodawaniem przepisów w ten sposób, zapisuje sobie w telefonie i mam wszystko pod ręką – rewelacja 🙂

    1. karolakocieda napisał(a):

      Bardzo sie cieszę, ze spodobał sie pomysł formy przepisów:) Specjalnie nie podaje ilości, bo to bardzo indywidualna sprawa. Ja zawsze próbuje masy, czy jest wystarczajaco słodka. Poza tym dodaje słodzik dość na oko i ja baaaaardzo lubię słodkie. A nie wszystkim to pasuje. Oczywiscie tez wszystko zależy od rodzaju bo ksylitol jest mniej słodki niż stewia, wiec jego zdecydowanie wiecej trzeba dać. Moja rada, próbować masy przed pieczeniem;)

  4. Anonimowy napisał(a):

    Czesc:) gdzie można kupic ten poping i syrop 0kcal?:)

    1. karolakocieda napisał(a):

      Cześć:) popping można dostać nawet w Carrefourze a syropy na guiltfree.pl:)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.

Z kim współpracuje

więcej o współpracy